Welkom

 

Een school leiden vraagt om heel wat specifieke competenties. Je draagt namelijk de verantwoordelijkheid voor een hele school met alles erop en eraan; van opvoedingsproject tot verzekeringen, van strategisch plan tot personeelsbeleid. Je bent motivator en bezieler en wil ook zelf geïnspireerd blijven.

Het Centrum voor Andragogiek (CVA) is zich bewust van dit brede spectrum aan noodzakelijke kennis en vaardigheden en wil je, mede in opdracht van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, ondersteunen in deze boeiende maar complexe opdracht. CVA beschikt over meer dan 40 jaar aan ervaring en expertise op vlak van onderwijs. Onze pijlers: professionaliseren, exploreren en verbinden van schoolbeleid.

Het Centrum voor Andragogiek organiseert:

  • Postgraduaat Schoolbeleid voor directeurs S.O.
  • Permanente Vorming Schoolbeleid voor directeurs S.O.
  • Jaaropleiding Schoolbeleid voor coördinatoren DBSO

 


Wil je je jaaropleiding aanvullen met een aantal specifieke thema’s? Of zoek je een gerichte opleiding voor een medewerker? 
Dan kan je terecht bij het CNO - open cursusaanbod. Je vindt bij de diverse onderwijsniveaus onder de rubriek 'Schoolbeleid' opleidingen voor directies, middenkader en ondersteunend personeel.


In samenwerking met Katholiek Onderwijs Vlaanderen.


Contactgegevens

E-mail: cva@uantwerpen.be

Tel.: 03 265 46 95

Fin.rek.: BE81 7350 2494 2324

Centrum voor Andragogiek
Boogkeers 5
2000 Antwerpen